SmartControl II

SmartControl II 1.40

Gratuit
Accesses and modifies system color settings
Evaluare utilizator
3.4  (13 voturi)
Votul dvs.
Ultima versiune:
1.40.002 (Vezi toate)
Monitor and modify color visualization parameters of the system and third-party applications via the Display Data Channel Command Interface protocols. The suite accesses hardware settings of the monitor and adjusts them with an option to revert the last changes.
SmartControl II este un utilitar software care vă permite să monitorizeze ajustarea și reglarea culorilor utilizând Display Data Channel Command Interface (DDC/CI) protocol. Toate ajustările de afișare sunt controlate prin intermediul software-ul pentru a elimina necesitatea de a utiliza monitorul de afișare pe ecran (OSD).
Performanța monitorului poate varia datorită plăcii grafice, a computerului gazdă, a condițiilor de iluminare și a altor factori de mediu. În scopul de a obține cea mai bună imagine pe un monitor necesită să-l adapteze pentru decor unic. Din păcate, controale manuale disponibile pentru a regla imaginea de multe ori se dovedesc a fi o provocare. Buna ajustare (reglare) necesită un program ușor de utilizat care trece printr-un pas-cu-pas procesul de a obține cel mai bun imagine de ansamblu de calitate.
Informații actualizate în data de: