SmartControl II

SmartControl II 1.40

Gratis
Accesses and modifies system color settings
Brugerscore
3.4  (13 stemmer)
Din stemme
Seneste version:
1.40.002 (Se alle)
Monitor and modify color visualization parameters of the system and third-party applications via the Display Data Channel Command Interface protocols. The suite accesses hardware settings of the monitor and adjusts them with an option to revert the last changes.
SmartControl II er et hjælpeprogram, der gør det muligt at overvåge justering og farve tuning hjælp Display Data Channel Command Interface (DDC/CI) protokol. Alle justeringer til display styres via software til at fjerne behovet for at bruge den skærm (on-screen display OSD).
Overvåg ydeevne kan variere på grund af grafikkortet, værtscomputeren, lysforhold og andre miljømæssige faktorer. For at få det bedste billede på en skærm, der kræver, at du for at tilpasse det til din unikke omgivelser. Desværre, den manuelle kontroller til rådighed til at tune ind på det billede, der ofte vise sig at være en udfordring. Korrekt justering (tuning) kræver en nem at bruge program, der går gennem en trin-for-trin proces for at opnå det bedste samlede billede kvalitet.
Information opdateret: