SmartControl II

SmartControl II 1.40

Gratis
Accesses and modifies system color settings
Gebruikerswaardering
3.4  (13 stemmen)
Jouw stem
Nieuwste versie:
1.40.002 (Zie alle)
Ontwikkelaar:
Portrait Displays, Inc.
Monitor and modify color visualization parameters of the system and third-party applications via the Display Data Channel Command Interface protocols. The suite accesses hardware settings of the monitor and adjusts them with an option to revert the last changes.
SmartControl II is een software programma waarmee de monitor afstellen en kleur afstemmen met behulp van de Display Data Channel Command Interface (DDC/CI) protocol. Alle aanpassingen aan het display worden geregeld via software om de noodzaak tot het gebruik van de monitor on-screen display (OSD).
Het bewaken van de prestaties kunnen variëren afhankelijk van de grafische kaart, de host-computer, de belichtingsomstandigheden en andere omgevingsfactoren. Om het beste beeld op een scherm vraagt je om deze aan te passen voor uw unieke omgeving. Helaas zijn de handmatige regelaars beschikbaar om af te stemmen op de afbeelding blijken vaak een uitdaging. De juiste afstelling (tuning) vereist een makkelijk te gebruiken programma dat gaat via een stap-voor-stap proces om de beste algehele beeldkwaliteit.
Info vernieuwd op: