SmartControl II

SmartControl II 1.40

Безплатно
Accesses and modifies system color settings
Оценка
3.4  (13 гласа)
Вашият глас
Последна версия:
1.40.002 (За да гледате всички на)
Разработчик:
Portrait Displays, Inc.
Monitor and modify color visualization parameters of the system and third-party applications via the Display Data Channel Command Interface protocols. The suite accesses hardware settings of the monitor and adjusts them with an option to revert the last changes.
SmartControl II това е програма, която ви позволява да настроите монитора и цветови настройки с помощта на Display Data Channel Command Interface (DDC/CI) протокол. Всички регулиране на дисплея се осъществява чрез софтуер, за да се изключи необходимостта от използване на монитора на екрана (OSD).
Монитор на производителността може да варира в зависимост от видео карти, компютри, осветление и други фактори на околната среда. За да получите най-доброто изображение на монитора изисква от вас, за да го конфигурирате за вашата уникална обстановка. За съжаление, ръчно управление е на разположение за настройки на изображения често не е лесно. Правилната настройка (конфигуриране) изисква лесна за използване програма, която минава през процеса стъпка по стъпка, за да получите най-цялостното качество на изображението.
Информацията е актуализирана на: