SmartControl II

SmartControl II 1.40

Ingyenes
Accesses and modifies system color settings
Értékelés
3.4  (13 szavazat)
Az Ön szavazata
Legfrissebb verzió:
1.40.002 (Összes)
Monitor and modify color visualization parameters of the system and third-party applications via the Display Data Channel Command Interface protocols. The suite accesses hardware settings of the monitor and adjusts them with an option to revert the last changes.
SmartControl II egy segédprogram, amely lehetővé teszi a monitor beállítása szín tuning használata a Display Data Channel Command Interface (DDC/CI) protokollt. Minden állítás, hogy a kijelző vezérlése szoftver, hogy megszüntesse az kell, hogy használja a monitor on-screen kijelző (OSD).
Monitor teljesítmény változhat, mivel a grafikus kártya, fogadó számítógép, fényviszonyok, illetve egyéb környezeti tényezők. Annak érdekében, hogy a legjobb képet a monitorra van szükség, hogy állítsa be az egyedi beállítást. Sajnos a kézi vezérlők állnak rendelkezésre, hogy a dallam, a kép gyakran bizonyulnak kihívást jelent. Megfelelő beállítása (tuning) bekezdése előírja, hogy egy könnyen kezelhető program, amely átmegy egy lépésről-lépésre folyamat, hogy megszerezze a legjobb általános képminőség.
Információ frissítve: